VISE VERSE AFTEN 2020
                                      AFLYST
                              …....................... og udsat til senere!

Det må desværre meddeles, at VISE VERSE AFTEN 2020 på fredag den 13. marts er AFLYST.

Arrangementet forventes gennemført på et senere tidspunkt.

Baggrunden for aflysningen skyldes faren for spredning af Coronavirus/covid-19.

Ved gennemførelse af arrangementet kan vi ikke opfylde danske myndigheders afstandskrav mellem deltagerne – herunder risikoen for smitte.

De købte billetter kan anvendes som adgangsbillet, når det besluttes at gennemføre arrangementet.

Det betyder, at man naturligvis er sikret deltagelse som publikum og ikke behøver at købe en ny billet.

Såfremt man alligevel ønsker tilbagebetaling af billetprisen, skal der rettes henvendelse til Skørping Borgerforenings kasserer Gunner Juhl Nielsen, mail gjn.tomrersnedker@post.tele.dk.

Ved henvendelse til kassereren skal følgende oplyses:
Registreringsnummer på bank, kontonummer samt billetnummmer.

Nærmere information vedr. et kommende Vise Verse-arrangement følger senere.

KulturStationen og Skørping Borgerforening

Vise Verse aften
fredag den 13. marts 2020

KulturStationen i salen fredag den 13. marts med start kl. 19.00.                                                                                                        UDSOLGT

Alle musikelskere inviteres til en hyggelig og festlig aften.

En aften med underholdning af revyorkester, bands, kor, solister og fællessang med publikum.

Som sædvanlig et Revyorkester i storform under ledelse af kapelmester Hans Hjort.

Igen forventes et storartet program på højt plan med deltagelse af gamle og nye aktører på scenen.

Temaet i 2020 er ”FORÅR”.

Publikum guides igennem aftenen af de dygtige og erfarne konferencierer Mogens Yde og Lotte Wagner.

Billetter kan købes på www.himmerlandsbilletten.dk
                                fra tirsdag den 14. januar 2020, kl. 10.00.

Billetpris (inkl. sandwich eller tilsvarende) er fordelt på to prisgrupper:
For medlemmer af Skørping Borgerforening og KulturStationen 100 kr.
Øvrige publikum 150 kr.

Dørene åbnes for publikum kl. 18.30.

Underholdningen starter kl. 19.00.

Arrangør: Skørping Borgerforening og KulturStationen.