VISE VERSE AFTEN 2016

Onsdag den 16. marts  kl. 19.30 i festsalen på KulturStationen.

Tema:
"Revymelodier fra nær og fjern"

Vise Verse Aften 2016, hvor musikelskere inviteres til en hyggelig aften. Der skal synges og høres melodier fra gamle Skørpingrevyer og landskendte revyer helt op til nutiden. Aftenens konferencier er som tidligere Mogens Yde og udover publikums medvirken på fællessange bliver der sang og musik med optræden af dygtige lokale kunstnere - herunder kor, musik- og sanggrupper samt solister. Musik og underholdning igen akkompagneret af ”Revyorkestret” med kapelmester Hans Hjort samt musikerne Mogens Nørgaard, Arne Skou, Jacob Graae og Kristian Helmer.

Billetpris 100 kr. inkl. sandwich. Billetter sælges fra 15. februar 2016 via www.himmerlandsbilletten.dk og Skørping Bibliotek.

Arrangement i samarbejde mellem KulturStationen og Skørping Borgerforening.

BILLEDER FRA VISE VERSE AFTEN 2016

Fotograf: Anders Vestergaard