AFLYST
VIRKSOMHEDSBESØGET UDSAT INDTIL VIDERE

Virksomhedsbesøg hos Cykelgear i Terndrup

Onsdag den 25. marts kl. 10 vil Kasper/Erik tage imod os på adressen Industrivej 5 i Terndrup (tidligere Molin).
Kasper og Erik, som er søskende, startede deres virksomhed op, mens de stadig gik på Handelsgymnasiet. Den er på få år vokset helt enormt og har måttet skifte adresse flere gange.
De vil holde et oplæg for os, omkring deres opstart, udvikling, lagerstyring m.m., samt vil de være vært ved en kop kaffe.
Derefter får vi en rundvisning i virksomheden. Besøget varer 1,5 til 2 timer.
Vi kører i egne biler dertil og ved tilmelding bedes I fortælle om I kan have nogen med i bilen, eller I gerne vil op at køre, 15 kr. til chaufføren i egenbetaling.
Sidste tilmelding er søndag den 22. marts til Hanne Mortensen på tlf. 50490645 eller på mail til hannem@live.co.uk.

Vi mødes på KulturStationen kl. 9.30.

Arrangør: Skørping Borgerforening

Ansvarlig: Annie Poulsen