Vi savner yngre kræfter.

Når vi ser på gennemsnitsalderen i borgerforeningen, må vi erkende, at de fleste er oppe i årene.

Vi vil meget gerne have de unge familier med i foreningen. Det er jo dem, der skal være med til at  bestemme, hvordan de synes, vores by skal udvikle sig.

Børnefamilierne vil også kunne give vores forening et frisk pust i form af anderledes arrangementer, f.eks. cirkus, tur ud i skoven i hestevogn, familie-traveture, zoo-besøg, debatmøder om dagpleje og skole, fritidstilbud etc.

Kender du en børnefamilie - du er måske nabo til en - så prøv at fortælle den om borgerforeningen og i givet fald opfordre familien til at blive medlem af Skørping Borgerforening.