Rundvisning i Musikkens Hus lørdag den 1. marts 2014, kl. 13.30

Vi tror, at vi er mange, der gerne vil opleve Musikkens Hus indefra, og vi har derfor booket rundvisning lørdag den 1. marts og vi vil til denne tur forsøge at arrangere en koordineret samkørsel i private biler.

Programmet er følgende:

Vi mødes i foyeren inden for hovedindgangen kl. 13.15 og afregner for turen. Overtøj kan afleveres i en aflåst garderobe. Turen anbefales IKKE til gangbesværede eller kørestolsbrugere.

Kl. 13.3o starter rundvisningen, der fører os rundt til de mest interessante dele af Musikkens Hus. Vi ser husets forskellige koncertsale, den smukke udsigt over Limfjorden samt  backstage -områderne, hvor sceneteknikere og kunstnere befinder sig før og efter koncerten.

Efter ca. 1 ½times rundvisning har vi reserveret bord i Musikkens Spisehus, hvor der serveres  kaffe og kage.

Turen koster kr. 160,- for rundvisning og kaffebord og betales ved ankomsten.

Kører du selv derind og har du plads til ekstra passagerer, så aftal det gerne ved tilmeldingen til medlemskonsulenten.

Vil du gerne være passager, så betaler du 30,- direkte til ”chaufføren”.

Tilmelding senest fredag d. 14. februar til medlemskonsulenten, der også koordinerer samkørsel, mail hannem@live.co.uk eller ring 98391829/sms 50490645