Teatertur til Hobro i samarbejde med Seniorcafeen

Tirsdag den 26. november 2o13 har vi reserveret hele Himmerlands Teater i Hobro.
Her skal vi se juleforestillingen  ”Mordsom jul”, men først skal vi spise julebuffet på Hobro Theaterrestaurant.
Vi kører i bus fra KulturStationen kl. 1700 og forventer at være hjemme igen ca. 2215.
Prisen er kr. 300,- pr person og betales i bussen. Hertil kommer evt. drikkevarer.
Tilmelding er bindende.
Tilmelding hos medlemskonsulenten på tlf./sms  50490645 eller pr. mail hannem@live.co.uk senest fredag den 22. november.

Lidt omtale af juleforestillingen ”Mordsom jul”.

Det gode skib "Destiny" er på vej fra London til København.
Ombord på skibet er de fire verdensberømte detektiver: Hercule Toupé, Miss Mopple, Lord Peter Fimsey og Herlock Sholmes.
En storm tvinger skibet til Hobro, hvor de 4 detektiver søger ly på et kendt hotel i byen.
-men det skulle de aldrig have gjort!

Det bliver UHYGGELIGT! Det bliver SPÆNDENDE!
                     Men først og fremmest bliver det SJOVT!
Årets juleforestilling er en krimifarce, der inddrager publikum som detektiver.
Og mon ikke den heldige, der gætter hvem morderen er, får en lille hilsen med hjem?

www.himmerlandsteater.dk