Til Skørping Borgerforenings medlemmer!

smiley Bemærk dette SUPERTILBUD fra Himmerlands Teater smiley

I morgen fredag aften kl. 19.30 og i overmorgen lørdag kl. 16.00 kan alle medlemmer i Skørping Borgerforening komme i Himmerlands Teater i Hobro til “Studenterpris”.

Prisen er KUN 125 kr. for teaterforestillingen “TIL ANDET ER BEVIST”.

Forfatteren til denne KRIMI er ingen ringere end den irske skuespiller og forfatter Richard Harris, som er kendt fra en perlerække af film.
Teaterchef Susanne Sangill er instruktør på forestillingen.

Man skal selv bestille og betale billetten via teatrets hjemmeside, klik her på  http://shop.himmerlandsteater.dk/arrangementer/til-andet-er-bevist.

Samme sted kan man også se omtale af forestillingen.

Husk kun at betale prisen på 125 kr., så under “Billettype” skal der klikkes på  “Studerende (125,00 kr.) ”.

Efter betaling skal billetten udprintes og medtages på teatret.

Når man så kommer i teatret fredag eller lørdag skal man bare dokumentere sit medlemsskab i borgerforeningen ved at fremvise sit “BORGERKORT 2015”.

yes  Gå ikke glip af dette ekstrordinære supertilbud på en teaterforestilling, der har fået meget fine anmeldelser i dagspressen og bl.a. omtales som “den eminente krimi”.

Forestillingen har sidste spilledag på lørdag den 14. marts.