Så er Skørping parat til at gå lop-amok!

Lørdag 14. september og 15. september kl. 10-15

Mange har taget opfordringen op og har tilmeldt sig Skørping går lop-amok, der arrangeres af BOGBY9520 og Skørping Borgerforening. 25 adresser har tilmeldt sig årets lop-amok og på flere adresser er naboer, venner og bekendte gået sammen. Vi håber, at alle får to hyggelige dage med masser af handel og trafik i gaderne. Listen over lop-amok-adresser hænger i vinduerne hos BOGBY9520, Jyllandsgade 5C og udleveres også her fra torsdag kl. 14. Rigtig god loppe-dag til alle.

De bedste hilsener fra BOGBY9520 og Skørping Borgerforening

Skørping går lop-amok

Lørdag 14. september og søndag 15. september 2019 kl. 10-15

Brug f.eks. map.krak.dk, når du skal på loppejagt.

1. Sverrighusvej 19

Legetøj, børnetøj, pynteting

2. Birkedammen 9

Børnetøj, dametøj, legetøj, diverse småting

3. Hanebakken 31

Legetøj, bøger, dame- og børnetøj, værktøj, ride- og campingudstyr og meget andet

4. Jyllandsgade 28

Stauder, huskeråd, småting, tøj, sko, børnemøbler, pynteting

5. Gl. Skørpingvej 47

Sofabord, nips, glas, rejsetaske, sovepose, tøj, urtepotter m.m.

6. Egholmsvej 47

Ting og sager, legetøj, børnetøj

7. Enighedsvej 4

Trædemaskine, værktøj, hobbyting, hjemmestrikkede strømper, vanter m.m.

8. Gerdavej 2

Udvendig lampe, ny damecykel, havefræser, vinterdæk, arkitektlampe, kantsten m.m.

9. Himmerlandsvej 24

Alt godt fra gemmerne: Tøj, bøger, retro og brugskunst + kaffe og kage

10. Egholmsvej 12

Retro-ting, tøj, lp-plader

11. Kildehaven 31 (kun lørdag)

Møbler, brugsting, tøj

12. Mosevej 22

Legetøj til drenge, værktøj, industristøvsuger, pynteting m.m.

13. Sverrighusvej 2

Køkkenting, legetøj, børnebøger, ting til pigeværelser, tagboks og mange andre ting

14. Sverrighusvej 13

Herrecykel, printer, værktøj, glas, kaffestel, kædesav, elting

15. Sdr. Kirkevej 4

Små retromøbler, gl. glas, børnecykel, malerier, gl. hatte m.m.

16. Kildehaven 11+13

Diverse ting og sager (også fra naboen)

17. Skrænten 7

Håndstrik og maskinstrik af eget design, garn og lidt fra skuffer og skabe

18. Stentoften 10, Rebild (Kun lørdag)

Lidt af hvert

19. Gl. Skørpingvej 16

En herlig blanding af ting og sager

20. Kirkevej 6, Gl. Skørping

Teaktræsstole og borde, glas, keramik, finurlige nips, retrolamper, vintage m.m.

21. Møldrupvej 2

Krystallamper, håndværktøj, tagsten, stole, borde m.m.

22. Sdr. Banevej 3

Flyttesalg

23. Møldrupvej 2

Tøj (4 år-Medium), tasker, ride- og sportsudstyr, spil m.m.

24. Ritavej 2A

LEGO, Trip Trap, retro, lamper, keramik, glas m.m.

25. Bentevej 32

Møbler, værktøj, kobberting, højtalere, fotoapparater, brudekiste, rammer m.m.

Arrangører: BOGBY9520 og Skørping Borgerforening

Vi gentager succesen fra sidste år!

Skørping går lop-amok

Lørdag 14. og søndag 15. september kl. 10-15

Ryd op i skuffer, skabe, skure og på loftet for at gå lop-amok i hele Skørping lørdag den 14. og søndag 15. september begge dage kl. 10-15.

Vi har alle en masse ting stående, som vi ikke bruger, men som andre måske kan få glæde af og så kan der endda tjenes lidt på det, der bare står og fylder. Gå derfor allerede nu i gang med at rydde ud, så du har parat til ”Skørping går lop-amok”.

Idéen er at du i din egen carport, garage, pavillon eller lignende laver dit eget loppemarked. Du kan også gå sammen med naboen, genboen eller hele vejen. I weekenden den 14.-15. september afholder vi så et stort Skørping-loppemarked, hvor man kan gå fra hus til hus og fra gade til gade for at gøre en god handel. Ud over de gode loppefund er det også en god måde at komme til at lære byen bedre at kende og ikke mindst de mennesker, som vi bor hæk om hæk med. Få ryddet op og få samtidig en masse nye oplevelser. Gør det også meget gerne til nogle hyggelige dage ved at have kaffe på kanden og måske lidt hjemmebag.

Tilmelding foregår i Bogby-Butikken, Jyllandsgade 5C

Vi håber at rigtig mange er med på idéen, så vi måske kan gøre det til en årligt tilbagevendende begivenhed. Initiativtager til Skørping går lop-amok er BOGBY9520, Jyllandsgade 5C (tidligere Skørping Boghandel), hvor du også skal tilmelde dig – og det er ganske nemt. Du skal blot udfylde en seddel med navn, adresse samt nogle få ord om det du har til salg på din adresse. I BOGBY9520 plotter vi de mange adresser ind på et bykort, så man kan se, hvor i Skørping man har valgt at gå lop-amok. Det koster kr. 25 at være med. Pengene går bl.a. til at lave et bykort med ”lop-amok-adresser”, der udleveres i Bogby-Butikken. Læs mere på www.bogby9520.dk.

Sidste frist for tilmelding er søndag, den 8. september kl. 13.

Ta’ nu fat, få ryddet op og få jer tilmeldt til Skørping går lop-amok!

PS.:
I tilknytning til Lop-Amok afholdes der også "TORVEDAG" med forskellige aktiviteter, herunder bl.a. tombola.

Arrangører: BOGBY9520 og Skørping Borgerforening.