Artikel fra Østhimmerlands Folkeblad, tirsdag 10. november 2009 - skrevet Erling Junker Holst .

Virksomhedsbesøg på Rebild Vandrerhjem og Røverstuen i Rebild torsdag den 5. november 2009.

Besøg på Rebild Vandrerhjem og Røverstuen i Rebild. 70 borgere fra Skørping deltog på virksomhedsbesøget, arrangeret af Skørping Borgerforening og Skørping Erhvervsforening.

Vi mødtes på vandrerhjemmet, hvor den nye forpagter, Vivi Schnefeld, på en livlig og underholdende måde fortalte om, hvad et vandrerhjem er.

I hendes skole- og ungdomstid var vandrerhjem noget med sovesale for mænd og kvinder – i dag overnatter man på moderne værelser med toilet og brusekabiner, og der er fællesstue med fjernsyn, konferencerum og mødelokaler. Der var derefter mulighed for at se vandrerhjemmet.

Efterfølgende gik vi over på den nærliggende restaurant Røverstuen, som drives af Vivi Schnefelds mand, Peter, der er kok, og hans bror, Morten, der har en militærkarriere bag sig, men nu har specialiseret sig i import af vin, hovedsagelig fra Californien.

De to brødre skiftedes til at fortælle om deres formål med at drive den kendte restaurant i Rebild Bakker, og de kom også ind på Rebildfesten, som efter deres opfattelse har en kort levetid, hvis man ikke gennem nye ideer og tiltag får fat i den unge generation.

De to brødre havde mange forslag til, hvad man kan gøre for dels at få mange flere til at deltage i festen 4. juli i bakkerne, dels til igen at gøre festen til en lokal begivenhed.

   De mange gæster besøger Røverstuen

 

 

 

 

Fra venstre Vandrerhjemmets forpagter Vivi Schnefeld, Majlis Tonnisen, der er medarbejder
både på vandrerhjemmet og i Røverstuen, samt brødrene
Peter og Morten Schnefeld, der driver Røverstuen.
 

  Skørping Borgerforenings Hjemmeside

                                                                                                                           

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk