Promenadekoncert i Musikkens Hus
med Aalborg Symfoniorkester

Hvem har ikke på tv set ”The Last Prom” fra Royal Albert Hall i London!

Aalborg Symfoniorkester afslutter deres åbningsperiode i Musikkens Hus med en festlig, fyrig og farverig promenadekoncert med solisterne Kristine Becker Lund, sopran og Rebecca Cherry, obo.

Dirigent: David Riddell.

I borgerforeningen har vi reserveret 50 billetter til denne koncert, der finder sted

Fredag d. 29. august 2014 kl. 17.

Efter koncerten arbejder vi på, at få én eller flere af de lokale medlemmer af Aalborg Symfoniorkester til at fortælle os om orkestret og deres nye arbejdsplads – Musikkens Hus.

Derefter går vi over i Nordkraft, hvor vi vil nyde en middag i restaurant Azzurra.

Koncert, fortælling og middag excl. drikkevarer koster kr.275,- pr person, der bedes indbetalt på Skørping Borgerforenings konto 9812 2070767859 senest 1. juni 2014.

Tilmelding til medlemskonsulent Hanne Mortensen, mail hannem@live.co.uk  eller tlf/sms 50490645 senest den 1. juni.

Tilmelding er bindende.

I lighed med turen til rundvisning i Musikkens Hus vil vi gerne arrangere samkørsel, således, at de, som kører selv og kan have flere med aftaler det med medlemskonsulenten ved tilmeldingen. De, som kører med, betaler 30 kr. pr. person direkte til chaufføren.