NYTÅRSKONCERT
                  MED HOBRO KAMMERORKESTER
                  TIRSDAG DEN 31. JANUAR 2017

KulturStationen i Skørping
Tirsdag den 31. januar 2017 kl. 19.30 kommer Hobro Kammerorkester til Skørping og afholder nytårskoncert i den store sal på KulturStationen i Skørping.
Koncerten bliver dirigeret af Morten Lønborg Friis, der til daglig er leder af Rebild Kulturskole. Morten Friis er aktiv både som dirigent, komponist og strygerinstruktør.
Solist ved koncerten er klarinettisten Søren Bagger, der er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium.
Han har spillet ved talrige kammer- og orkesterkoncerter og været medlem af "The Elsinore Players" 1979-90 og er medlem af Trio Aurora, der har udgivet flere CD´er.
Koncerten bliver en populær koncert med musik af Emil Reesen, Carl Maria von Weber, Franz von Suppè og Johann Strauss.
Man kan bl.a. høre Ouverturen til Den skønne Helene, Geschichten aus dem Wienerwald af Johann Strauss og Suite i gammel stil af Emil Reesen.
Søren Bagger er solist i Carl Maria von Webers første klarinetkoncert.

Koncerten giver også mulighed for at indlægge fællessang med publikum.
Koncerten, inkl. pausen, vil have en varighed på omkring to timer.
I pausen kan man nyde drikkevarer og sandwich m.m.
Billetprisen er 100 kr. inkl. sandwich.
Billetter kan købes på
www.himmerlandsbilletten.dk og kommunens biblioteker.
Koncerten er åben for alle.
Arrangør: Skørping Borgerforening.