Succesfuld nytårskoncert på KulturStationen.

Havde Mozart levet endnu kunne han være yderst begejstret og tilfreds med fejringen af hans fødselsdag på KulturStationen i Skørping tirsdag aften.

Wolfgang Amadeus Mozart, født den 27. januar 1756, blev på sin fødselsdag spontant og festligt hyldet med ”Happy Birthday”, som afslutning på Skørping Borgerforenings nytårskoncert.

En uventet og sjov afslutning på en hyggelig aften med populær og god musik, bl.a. af Mozart, Lumbye, Brahms og Lehar.

Hovedpersonerne denne aften var dog ikke kun Mozart, men i særdeleshed nogle dygtige dirigenter, orkestermusikere, korsangere og solist.

Hobro Kammerorkesters dirigent, Morten Lønborg Friis, sørgede for meget kompetent og dygtigt at lede orkester og koordinering af musik, kor og solist – suppleret med fin præsentation, anekdoter og sjove historier i tilknytning til programmet.

De fine toner fra Kammerorkesteret blev suppleret af sopranen, den kun 20-årige Gaia Falkenfleths skønne stemme og sikre fremføring, hun sang bl.a. Vilja Lied fra Den glade Enke og en arie fra Mozarts Don Giovanni.

Gaia Falkenfleth sang fremragende og hun fik meget fortjent stående ovation fra et begejstret publikum.

Også Hobro Bykor, dirigeret af John Pilkington, gav deres bidrag til at nytårskoncerten blev vellykket.

Nytårskoncerten blev afsluttet med H. C. Lumbyes ”Champagnegaloppen”, hvor borgerforeningens formand, Erling Junker Holst, blev udstyret med prop og skud til markering og åbning af champagnen.

Det er første gang borgerforeningen har stået som arrangør af en nytårskoncert, men ifølge formanden ikke sidste gang.

Borgerforeningens formand takkede på publikums vegne for en vellykket koncert og håbede på et gensyn i 2016.

Nytårskoncert med populær musik

Hobro Kammerorkester og Hobro Bykor besøger Skørping

Der står Lumbye, Mozart, Lehar, Brahms og Frederick Loewe på programmet, så det er populær musik, der bliver spillet og sunget, når Hobro Kammerorkester og Hobro Bykor tirsdag den 27. januar giver Nytårskoncert i festsalen på KulturStationen.

Det er Skørping Borgerforening, der arrangerer koncerten, men den er åben for alle.

-Det er første gang, vi prøver at arrangere en Nytårskoncert, men vi håber, den kan blive en tradition, siger formanden Erling Junker Holst. Hobro Kammerorkester og Hobro Bykor har igennem en årrække haft et tæt samarbejde og blandt andet været på flere koncertrejser til udlandet.

Kammerorkestret dirigeres af Morten Lønborg Friis, der til daglig er leder af  Rebild Kulturskole.

Bykoret dirigeres ad John Pilkington.

Programmet er meget afvekslende og byder bl.a. på danske sange og et uddrag af musicalen My Fair Lady.

Solist er sopranen Gaia Falkenfleth fra Skørping. Hun synger bl.a. Vilja Lied fra Den Glade Enke og en arie fra Mozarts Don Giovanni.

I pausen er der mulighed for at købe vind, øl og vand.

NYTÅRSKONCERT
med Hobro Kammerorkester og Hobro Bykor
tirsdag den 27. januar kl. 20.00
i festsalen på KulturStationen

Det bliver en koncert med populær musik af bl.a. Lumbye, Mozart, Brahms og Lehar.
Solist er sopranen Gaia Falkenfleth fra Skørping.
Hun synger bl.a. Vilja Lied fra Den glade Enke og en arie fra Mozarts Don Giovanni.
Kammerorkestret dirigeres af Morten Lønborg Friis.
Bykoret dirigeres af John Pilkington.
Koncerten er åben for alle.
Man skal ikke tilmelde sig, blot møde op.
Pris kun kr. 50.
Der kan købes vin og vand i pausen.

Der vil blive spillet og sunget populær musik, når
Hobro Kammerorkester og Hobro Bykor giver Nytårskoncert i Skørping