Årets musik/teatertur går i år til Vendsyssel Teater.

Vi har reserveret 50 billetter til vore medlemmer til forestillingen

Jeppe på bjerget”

lørdag d. 23. november kl 15.00.

Bagefter skal vi spise ”Hos Uffe” på teatret. Menuen er ikke fastlagt endnu, men den bliver lige så lækker som sidste gang, vi besøgte teatret.

Vi tager selvfølgelig toget til Hjørring, for teatret ligger jo lige over for stationen.

Programmet ser foreløbig sådan ud:

Kl. 13.00 afgang med toget fra Skørping Station

Kl. 15.00 Teaterstykket ”Jeppe på bjerget”

Kl. 17.30 ca. spisning "Hos Uffe"

Kl. 20.00 afgang med toget til Skørping (kl. 21.00 hvis vi hygger os godt)

Kl. 21.18 ( evt 22.18 ) ankomst til Skørping Station.

Der vil sikkert være togskifte i Aalborg på ud- og hjemrejsen med ca et kvarters ventetid.

Prisen pr. person er 450,-  (med et lille tilskud fra foreningen ),  og dækker forestilling, spisning (ikke drikkevarer) og transport.

Beløbet bedes indbetalt senest ved sidste tilmeldingsfrist på konto 9812 2070767859

eller mobilepay til 30079.

Tilmelding senest 25/8 2019 til medlemskonsulent Hanne Mortensen tlf/sms 50490645 eller mail: hannem@live.co.uk.

Turen er kun for medlemmer af foreningen.

Arrangør: Skørping Borgerforening

Ansvarlig: Hanne Mortensen

”Jeppe på bjerget” instrueres af Geir Sveaass, der ønsker at skabe en underholdende, folkelig og musikalsk forestilling med en fortolkning af Jeppe, der bliver kanøflet – og som prøver at protestere mod magthaverne.