MAD & FILM AFLYST

På grund af den forværrede Corona/COVID-19 situation og myndighedernes restriktioner, har det været nødvendigt at aflyse det samlede arrrangement med MAD & FILM  søndag den 27. september.

Det er dog fortsat muligt at se filmen "Druk" søndag den 27. september.

Tilmeldte deltagere har modtaget direkte besked via mail om mulighed for at få udleveret rabatbilletter til filmen.

Skørping Borgerforening

Mad & Film
Vi begynder den nye sæson med Mad & Film søndag d. 27. september 2020 kl. 17.

Indtil videre holder vi til i Salen på KulturSttationen – BEMÆRK! Kun med indgang fra parkeringspladsen ved Apoteket.

Vi dækker op ved borde med plads til 6 personer og med god plads mellem bordene.

Der vil være håndsprit tilgængeligt og maden øses op af Madholdet.

Vi serverer tærter med salat og dressing og derefter kaffe med kiks, knækbrød, ost, chokolade og vindruer.

Der sælges som sædvanlig øl/vand/vin til fornuftige priser.

Bagefter skal vi se filmen ”Druk" med bl. a. Mads Mikkelsen i Kinorevuen.

Prisen for mad og film er kr. 125,- pr. person og der betales ved indgangen – gerne med Mobilepay.

Tilmelding senest onsdag d. 23. september til medlemskonsulent Hanne Mortensen mobil/sms 50490645 eller mail hannem@live.co.uk.

Kun for medlemmer af Skørping Borgerforening.

Sæsonens næste to Mad & Film-arrangementer er planlagt til afholdelse den 28. februar 2021 og 18. april 2021.

Arrangør: Skørping Borgerforening.