MAD & FILM SØNDAG DEN 6. MARTS 2022

Vi planlægger gennemførelse af Mad & Film den 6. marts 2022, KL. 17.

Spisningen forgår i Verandaen på KulturStattionen.

Madholdet serverer til filmen ”Rose” mørbradgryde med små kartofler, bønner og karotter, gulerodskage og kaffe.

Der sælges som sædvanlig øl/vand/vin til fornuftige priser.

”Rose” er en hjertevarm film af Niels Arden Oplev med Sofie Gråbøl i hovedrollen. Den handler om den sindslidende pige Inger, som fortæller om sin sygdom på en bustur på vej til Paris.

Prisen for mad og film er kr. 150,- pr. person og der betales ved indgangen – gerne med kontanter, vi har også Mobilepay.

Tilmelding senest onsdag den 2. marts til bestyrelsesmedlem Annie Kudsk Poulsen, mobil/sms 29282216
eller mail
anniekudskpoulsen@hotmail.com.

Husk, at vi hurtigt plejer at få udsolgt

Der tages naturligvis hensyn til overholdelse af gældende restriktioner vedrørende
coronavirus/COVID-19.

Hvis spisningen ikke kan gennemføres, kan de tilmeldte under alle omstændigheder få udleveret

Biografklub Danmark billetter og se filmen i Kinorevuen.

Kun for medlemmer af Skørping Borgerforening.

Arrangør: Skørping Borgerforening.