MAD & FILM SØNDAG DEN 3. NOVEMBER 2019

-- HUSK TILMELDING --

Vi mødes i Salonen på KulturStationen kl. 17.
Vi skal se filmen ”Kollision” med bl.a. Nikolaj Lie Kaas.
Men først er der mad.
Det nye madhold serverer lasagne med salat og derefter kaffe og æblecrumble med flødeskum.
Til maden sælger vi som sædvanlig øl/vand/vin til fornuftige priser.
Mad & Film koster kr. 125,- pr. person og der betales ved indgangen.
Tilmelding: Senest den 30. oktober til medlemskonsulent Hanne Mortensen tlf./sms 50490645 eller mail: hannem@live.co.uk.

Arrangør: Skørping Borgerforening.

MAD & FILM-ARRANGEMENTER SÆSON 2019/20

Spisning på KulturStationen i Salonen og filmen vises i Kinorevuen.

Første arrangement er søndag den 3. november 2019, hvor der serveres lasagne med salat og kaffe og æblecrumble med flødeskum.
Aftenens film er ”Kollision” med bl.a. Nikolaj Lie Kaas.

SE NÆRMERE INFO OVENFOR!

12. januar 2020: Filmen ”Deforbandede år” med bl.a. Jesper Christensen og Bodil Jørgensen.
Der serveres Græsk farsbrød med tzatiki, tomatsalat og saltkartofler og citronfromage.

19. april 2020: Filmen ”Little women” med bl.a. Emma Watson og Meryl Streep.
Der serveres Tærter med skinke og salat og derefter kaffe med knækbrød/kiks og ost.

Yderligere information under menupunktet "BIOGRAFKLUBBEN" på borgerforeningens hjemmeside.

Arrangør: Skørping Borgerforening.