Skørping d.06.09.2016

Invitation

FÅ PULSEN OP OG OPLEV DIN BY!

 

Kom til åbningen af Skørpings nye Kløversti og Hjertesti den 16.09.2016 kl. 13!

 

Rebild Kommune indvier Kløversti og Hjertesti i Skørping fredag den 16.09.2016. Stierne byder på lokale oplevelser og mulighed for motion i det fri. Kløverstien er udviklet af kommunen, lokale borgere og foreninger. Det er den 2. Kløversti i kommunen.

 

Kløverstierne og Hjertestierne er hver for sig landsdækkende stikoncepter, der skal få danskerne til at motionere og genopdage deres egen by/nærområde eller lege turister i resten af landet. En Kløversti består af fire ruter, der alle udgår fra en centralt placeret Kløverstipæl. Hver af de fire ruter har en bestemt længde og farve.

 

Der er fire spændende temaer for ruterne på stierne.

Kløverruterne og Hjertestierne er planlagt med udgangspunkt ved Kulturstationen midt i Skørping by. Kulturstationen ligger umiddelbart overfor jernbanestationen og er et naturligt samlingspunkt for kulturelle aktiviteter i byen.

 

Sanatorie Stien på 2,6 km - Grøn rute mod vest

Petersminde Stien på 5 km - Blå rute mod øst

Bregnesø Stien på 7 km -  Rød rute mod syd

Gl.Skørping Stien på 12 km - Sort rute mod nord

 

Man kan på Kløver- og Hjertestierne opleve nye sider af lokalmiljøet og samtidig får rørt sig i det fri – enten som cyklist, vandrer, løber eller andet. De fire ruter fortæller hver sin historie, formidlet via mobilapplikationen Endomondo og www.endomondo.com/routes  samt hjemmesiderne www.kløverstier.dk. og www.skoerpingborgerforening.dk .

 

 

Vær med til vores indvielse kl. 13 ved Kulturstationen.

Borgmester Leon Sebbelin vil holde indvielsestalen efterfulgt af korte taler ved Nordea, Friluftsrådet, Hjerteforeningen og projektgruppen. Herefter klippes startsnoren, og alle der har lyst begiver sig sammen med en masse skolebørn og spejdere ud på den Blå rute. Ønskes kortere rute, slås der følge med Børnehuset Skovtrolde på Grøn rute. Halvvejs ude på stien serveres halvsund forfriskning og i mål serveres der væske. Gæster på Pavillon Cafeen får kl. 17.30 intro til Kløversti og Hjertesti. Der kan bestilles menu til kl. 18.30 via caféens hjemmeside: http://www.pavillon-cafeen.dk/

 

 

Du er velkommen til at kontakte os:

  • Kløverstigruppen: Randi Stub Petersen, tlf. 41108812, randistub@gmail.com
  • Hjerteforeningen: Carl Hauton, tlf. 20407870, carl@hauton.dk
  • Friluftsrådet: Jakob Arendrup Nielsen, tlf. 24 61 75 41, jni@friluftsraadet.dk
  • Kommunikationschef i Nordea-fonden: Tine Wickers, tlf. 4070 3784, tw@nordeafonden.dk 

 

Læs mere på www.kløverstier.dk

 

  Skørping Borgerforenings Hjemmeside

                                                                                                                           

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk