Årets musik/teatertur 2020 går til Himmerlands Teater
Lørdag den 28. november 2020, kl. 16.00.
Der er reserveret 43 billetter til borgerforeningens medlemmer til forestillingen ”Baskerwille
- et Sherlock Holmes mysterium”.

Sir Conan Doyles klassiker får en ordentlig overhaling af komedie-ekvilibristen Ken Ludwig, hvor over fyrre karakterer lægges i hænderne på kun fem skuespillere.

Forestillingen starter kl. 16.00.

Bagefter julefrokost (der ikke er SÅ julet) på Theater-Restauranten i Hobro.

Tilmelding senest den 25. september 2020 til medlemskonsulent Hanne Mortensen, mobil/sms 50490645 eller mail hannem@live.co.uk. Betaling senest ved sidste tilmeldingsfrist (25. september) på konto 9812 2070767859 eller MobilePay 30079.
Fælles busafgang kl. 15.00 fra KulturStationen i Skørping, hjemtur ca. kl. 20.00.
Pris pr. person er kr. 325,- som dækker teaterforestilling og spisning (ekskl. drikkevarer).
Skørping Borgerforening betaler bustransporten.
Bustransport gennemføres under hensyntagen til gældende restriktioner vedrørende
coronavirus/COVID-19. Der findes håndsprit i bussen. Deltagerne skal selv sørge for at medtage mundbind.
Man har også mulighed for privat kørsel, hvis man ønsker det.

Turen/arrangementet er kun for medlemmer af Skørping Borgerforening.

Arrangør: Skørping Borgerforening.
Ansvarlig: Hanne Mortensen.