Skørping Borgerforening har tilrettelagt en tur til Himmerlands Teater i Hobro med buffet, teaterforestillingen “Den yderste nat” og efterfølgende snak med skuespillere og instruktør.

Turen gennemføres tirsdag den 12. marts 2013.

17.00   Afgang i bus fra KulturStationen
17.40   Buffet i Theaterrestauranten.
18.30   Susanne Sangill fortæller om Himmerlands Teater.
19.00   Afgang til teatret.
19.20   Teaterforestillingen "Den yderste nat”
21.30   Vi mødes med skuespillere og instruktør
22.15   Afgang til Skørping

Prisen er 295 kr./pr. person (skal først betales i bussen).

Prisen dækker betaling for bustur, buffet (ikke drikkevarer), teaterforestilling og efterflg. møde med skuespillere og instruktør.

TILMELDING
Kontakt medlemskonsulent Hanne Mortensen på mailadressen hannem@mortensen.mail.dk eller tlf/sms 9839 1829 / 50490645.

Den yderste nat.

Medvirkende:
Maria Stokholm, Daniel Bevensee og Finn Hviid Bredahl
Instruktion: Susanne Sangill
Scenografi: Susanne Sangill og Peter Bonnén

Lys-design: Carl Koytu
Forlag: Nordiska Aps

Et glødende kærlighedsdrama
Det er julenat i Skagen. Den smukke Marie Krøyer tilbringer aftenen sammen med sin elsker, kvindebedåreren, den svenske komponist Hugo Alfvén. Maries mand, maleren P. S. Krøyer, er indlagt på sindssygehospital og intet skulle kunne forstyrre den unge kærlighed. Freden har sænket sig, alt ånder idyl. Men P. S. Krøyer har forladt hospitalet for at fejre julen sammen med sin hustru.
En nat, der vender op og ned på alt. En nat der forandrer livet for altid.
Dramatikeren Vivian Nielsen tager os med, lige ind i

hIMMERLAhhIMM

"Den yderste nat" er et glødende kærlighedsdrama.
En nat, der vender op og ned på alt. En nat der forandrer livet for altid.
Dramatikeren Vivian Nielsen tager os med, lige ind i brændpunktet af det drama der udspiller sig imellem de tre stærke personligheder.