Hanstholm Bunkermuseum - tirsdag den 29. maj 2018

På en skøn og dejlig sommerdag den 29. maj mødte vi bussen på Skørping Station kl. 9.00, som kørte os først til Løgstør, hvor vi spiste de hjemme smurte rundstykker og en lille en, før vi kørte videre til Hanstholm Bunkeren.

Her blev vi budt velkommen af personalet, som havde reserveret et lokale til os, så vi kunne nyde den overdådige fiskeanretning fra røgeriet Hanstholm.

Derefter var der guidet rundvisning af bunkeren, de fortalte om krigen og Hanstholm batteriet (kanonen).

Filmen om Olsen Banden blev der også tid til at stifte bekendtskab med, da vi kørte i toget som blev brugt i filmen, vi nød så de sidste minutter inden bussen kørte os til Thorup Strand for at se fiskerlejet, hvor de har sendt Gutterne på Kutterne på tv.

Sluttelig blev der tid til at købe fisk med hjem, inden vi kørte mod Skørping, hvor vi var kl. 18.

Efter deltagernes mening en god og spændende dag.

Skørping Borgerforening
Annie Poulsen og Vagn Larsen