Et nyt tiltag fra Skørping Borgerforening i 2011 er afholdelse af fyraftensmøder med de lokale politikere fra Skørping. Indtil videre er der planlagt tre møder i 2011 og det første holdes torsdag den 3. februar fra kl. 17.00 til 18.30 i Verandaen på Kulturstationen.

Mødet kommer til at foregå på en uhøjtidelig måde med snak over bordet, en sandwich og en øl/vand eller kop kaffe. Du får muligheden for den direkte kontakt med de lokale politikere. Der er tid til ros, ris, forslag og ideer.

Første gang kommer alle de seks lokale byrådsmedlemmer og hver enkelt vil kort præsentere sig selv, hvorefter der kan stilles spørgsmål og foregå en dialog mellem tilhørere og politikere.

Vi tager også en snak om, hvordan vi synes de kommende fyraftensmøder skal foregå med aftale om, hvilke relevante emner vi skal snakke om næste gang.

Der er planlagt fyraftensmøder i maj og september 2011.