Tirsdag den 1. december 2015
Skørping Borgerforening har reserveret hele Himmerlands Teater i Hobro.

Her skal vi se juleforestillingen “Et JuleEventyr” af Charles Dickens.

Før forestilingen skal vi spise sammen på teatercafeen, Teatertorvet 1  - hvor der serveres stjerneskud og is til dessert.
Den samlede pris for teaterforestilling og spisning er 295 kr./pr. person.
Samkørsel i private biler (der skal betales 30 kr. til chaufføren) med afgang fra KulturStationen i Skørping kl. 17.00.
Spisning kl. 17.30 og teaterforestilling kl. 19.30.
Det bliver garanteret både en hyggelig og sjov aften.
“Et Jule-Eventyr” er den største forestilling i Himmerlands Teaters historie med 11 medvirkende.
Instruktion: Susanne Sangill.

TILMELDING:  Senest den 25. november, kl. 12.00  til medlemskonsulent Hanne Mortensen, tlf./sms 5049 0645 eller mail hannem@live.co.uk eller via tilmeldingsskemaet nederst på hjemmesiden.
Tilmelding er bindende.
Den samlede pris på 295 kr. for teaterforestilling og spisning skal samtidig indbetales på Skørping Borgerforenings konto i Jutlander Bank, reg.nr. 9812 - kontonr. 2070767859.

En rigtig juleklassiker

"Hvis det stod til mig", siger Scrooge forbitret" skulle hver tosse, der går omkring med "glædelig jul" på sine læber, koges sammen med sin egen budding og begraves med en pæl af kristtorn gennem hjertet, skulle han!"

Den nærige gamle stivstikker, Ebenezer Scrooge, hader alt og alle, især børn. Men allermest hader han julen - en tid med godhed og gavmildhed, en tid hvor han ikke tjener penge.
Men denne særlige jul får han besøg af tre ånder, der hver på deres måde forsøger at overbevise ham om, at giver man i glæde og næstekærlighed, får man så meget mere tilbage. Spørgsmålet er bare om han vil lytte. Og om hans hjerte når at tø så meget op, at krøblingen lille Tim kan reddes.

"Et JuleEventyr" handler om os alle sammen, om at erkende konsekvenserne af vores handlinger, om at nyde livet mens vi har det, og drage omsorg for hinanden.
Se dét er et rigtigt juleeventyr!