TUR TIL HUNE MED BESØG PÅ CENTER FOR PAPIRKUNST OG SKULPTURPARK BLOKHUS/HUNE

Kun for medlemmer af Borgerforeningen

PROGRAM:

• Afg. Skørping (Kulturstationen) 9.00 med bus
  • Ank. Center For Papirkunst 10.15 (Rundvisning i 2 hold med Bit Vejle)
  • Spisning i Cafeen 11.30
  • Afg 12.15
  • Ank. Skulpturparken 12.30 (kort orientering om skulpturparken)
  • Afg. Hune 14.00
  • Ank. Skørping 15.15

Pris pr Person 350 Kr. – dækker transport, entreer og spisning (ikke drikkevarer)

Beløbet bedes indbetalt senest ved tilmeldingsfrist på konto  9812 2070767859 eller MobilePay til 30079.

Tilmelding senest: 9. september til medlemskonsulent Hanne Mortensen tlf./sms 50490645 eller mail: hannem@live.co.uk

”På museum for papirkunst udfoldes en verden af sanseindtryk, som vil ændre dit syn på det hvide papirmateriale”.

”Med saksen som pensel – Center For Papirkunst - Vi går på opdagelse i Bit Vejles magiske papirklip. Bit har rejst verden rundt og vundet stor international anerkendelse. ”

Frokost:

Charcuteribræt med tapenader – 4 udvalgte udskæringer fra Rævhede Naturprodukter med tilbehør.

SKULPTURPARKEN:

Årets tema er Vilde Vikinger.

20000m2 fyldt med fantastiske skulpturer i sand, træ, fiberbeton, jern, bronze, sten og granit m.v. Eventyrlig sansehave med flotte planter og blomster.

Arrangør: Skørping Borgerforening

Turansvarlig: Kenneth Thoft-Madsen 29861949