BYTTEMARKED 2020 AFLYST!

På grund af den forværrede Corona/COVID-19 situation og myndighedernes restriktioner, har det været nødvendigt at aflyse Byttemarked 2020  søndag den 27. september.

Med venlig hilsen

Byttemarked 2020
øndag den 27. september, kl. 10.00-15.00.

Sted: Salen på KulturStationen.

Byttemarked 2020 gennemføres som en ”light” udgave.

Der bliver plads til maksimalt 70 gæster ad gangen i salen + hjælpere.

Kun indgang/udgang fra parkeringspladsen ved apoteket.

Der opstilles borde, så man kan lave ensretning med pile på gulvet.

Afstandsmarkeringer på gulvet. Ingen café. Ingen prøverum.
Der vil være sprit til rådighed.
Alle er velkommen.

Arrangører: Skørping Borgerforening, Rebild Borgerforening, ILS Skørping, Bogby9520, Danmarks Naturfredningsforening og KulturStationen.

Det store byttemarked.
Byttemarkedet er blevet en fast, festlig tradition, som tiltrækker flere og flere, der hellere vil bytte end købe nyt. Kom og gør et gratis kup.

Byttemarkedet er en super hyggelig, social, miljø- og klimavenlig begivenhed.
Når du møder op med de ting, som du vil give væk, viser frivillige, hvor du skal placere tøj, bøger, sko, elektronik osv. Dernæst kan du gå på opdagelse og tage ting med hjem, som andre ikke længere har brug for.
Måske finder du noget, som får dig eller din bolig til at ligne en million.
Der er også et legehjørne, hvor børn bytter med børn.