BYTTEMARKED I 2019

KulturStationen søndag den 14. april

Det store byttemarked.
Byttemarkedet er blevet en fast, festlig tradition, som tiltrækker flere og flere, der hellere vil bytte end købe nyt. Kom og gør et gratis kup.

Byttemarkedet er en super hyggelig, social, miljø- og klimavenlig begivenhed.
Når du møder op med de ting, som du vil give væk, viser frivillige, hvor du skal placere tøj, bøger, sko, elektronik osv. Dernæst kan du gå på opdagelse og tage ting med hjem, som andre ikke længere har brug for.
Måske finder du noget, som får dig eller din bolig til at ligne en million, selvom om du kun skal have pungen op af lommen i caféhjørnet.
Der er også et legehjørne, hvor børn bytter med børn.

Søndag d. 14. april kl. 10.00-15.00

KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping

Alle er velkomne

Arrangør

Skørping Borgerforening, Rebild Borgerforening, ILS Skørping, Bogby 9520, Danmarks Naturfredningsforening og KulturStationen.