Virksomhedsbesøg i den nye børnehave.

Torsdag den 8. september kl. 19.00 besøger vi den nye børnehave på Gl. Skørpingvej 100 i Skørping.

Lederen Bente Devantie viser rundt og fortæller om de mange faciliteter både ude og inde.

Hun røber også, hvordan ”Børnehuset 100 meter skoven” fik sit særprægede navn.

Vi skal høre om, hvordan Børnehuset er som arbejdsplads, og hvordan dagen former sig for de 60 børn og 11 medarbejdere.

Der bydes på kaffe/te og bolle.

Virksomhedsbesøget er åbent for alle, og det er gratis. Man skal ikke tilmelde sig – blot møde op.

Skørping Borgerforening og Skørping Erhvervsforening

Børnehuset 100 meter skoven

Bente Devantie

Bedsteforældre i børnehave

Kun en snes mødte frem, da Skørping Borgerforening og Skørping Erhvervsforening indbød til virksomhedsbesøg i den nye integrerede daginstitution "Børnehuset 100 meter skoven".

-Jeg er skuffet over, at der ikke kom flere. Især undrer det mig, at ingen unge forældre benyttede sig af muligheden for at se vores nye daginstitution. Det blev bedsteforældrenes aften, siger borgerforeningens formand Erling Junker Holst.

De fremmødte fik til gengæld en rigtig god aften, ikke mindst takket være institutionens leder Bente Devantie, som dels viste rundt, dels fortalte meget spændende om hverdagen i vuggestue og børnehave.