Torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00-21.00.

Vores næste virksomhedsbesøg finder sted torsdag den 29. november på Børnecenter Himmerland, som er en døgninstitution for børn, der er anbragt uden for hjemmet. Anbringelsen sker oftest på baggrund af alvorlige problemer i familien. De anbragte børn kan også have store vanskeligheder.

Børnene bor i kortere eller længere tid på hjemmet, og der er medarbejdere på arbejde døgnet rundt hele året.

Børnecentret ligger på Rebild Skovhusevej, og det har eksisteret i 60 år. Børnene, der bor her, går i Skørping Skole, og de deltager i spejder- og idrætsaktiviteter i byen. Mange borgere i Skørping har gået i skole med børn fra børnehjemmet.

Er man interesseret i at få et indblik i, hvordan Børnecentret fungerer nu, er virksomhedsbesøget en fin mulighed for det.

Vi mødes ved Børnecenter Himmerland kl. 19.00 på Rebild Skovhusevej 2.

Alle er velkomne.

Mødet arrangeres i samarbejde med Skørping Erhvervsforening.

Se også ANNONCEN i Rold Skov Bladet (Uge 48).