Medlemskonsulent
Hanne Mortensen

Mobil tlf. 5049 0645
mail hannem@live.co.uk

eller  andre bestyrelsesmedlemmer. Det nemmeste er dog at udfylde og indsende nedenstående indmeldelsesblanket og samtidig indbetale kontingentet.

FAKTAOPLYSNINGER

1. KONTINGENT KR. 150,- for ægtepar og enlige KR. 75,-

2. OPGIV MEDLEMSNUMMER VED INDBETALING

3. OPGIV MAILADRESSE (de der har en mail).

Kontingent og betaling
Det koster for ægtepar 150 kr. årligt og gælder for hele husstanden - det vil sige forældre og hjemmeboende børn under 18 år.

For enlige koster det 75 kr. årligt.

Når du melder dig ind skal du indbetale kontingentet på borgerforeningens konto i

Jutlander Bank, Skørping
Reg.nr: 9812
  Kontonr: 2070767859

VIGTIG! Ved direkte betaling i Jutlander Bank vil man sandsynligvis blive afkrævet kr. 30,- i gebyr. Hvis man vil undgå gebyrbetaling, bedes man kontakte medlemskonsulent Hanne Mortensen og aftale nærmere.

Det er muligt at anvende MobilePay til betaling for borgerforeningens arrangementer og kontingent. Skørping Borgerforenings mobile telefonnummer til MobilePay-betaling er 30079.

Medlemsnummer SKAL noteres på telefonens besked-område, så indbetaling er gyldig.

Når foreningen har registreret din indbetaling vil du få tilsendt et BORGERKORT.

Ud over medlemskab af borgerforeningen vil BORGERKORTET give dig nogle kontante fordele. Det tjener hurtigt sig selv ind!

Med BORGERKORTET i hånden kan du og din familie deltage i vore aktiviteter og komme helt eller delvis gratis ind til udvalgte møder og arrangementer.

Skørping Borgerforening har meldt sig kollektivt ind i Biografklub Danmark.

Det betyder, at du og din familie i løbet af vinterhalvåret kan se 7 udvalgte film til halv pris.

Rabatbilletterne kan bruges i alle biografer på alle spilleaftener.

Vi bruger biografen i Skørping - KINOREVUEN.