Kinorevuen i Skørping ved aftenstide

Skørping Borgerforening har meldt sig kollektivt ind i Biografklub Danmark.

Som medlem af Skørping Borgerforening kan du i løbet af sæsonen se 10 udvalgte film til halv pris.

Vi bruger biografen i Skørping - KINOREVUEN til vores Mad & Film-arrangementer.

I forbindelse med Biografklub Danmark Film arrangerer borgerforeningens madhold 3 aftener med hyggeligt samvær, mad på KulturStationen og film i Kinorevuen.

Yderligere information  i nedenstående "Brugsanvisning til Biografklub Danmark 2020/21".

Brugsanvisning til Biografklub Danmark 2020/21

Skørping Borgerforening har købt medlemskaber til Biografklub Danmarks 10 film.
Til 3 af disse film arrangerer vi ”Mad & Film” aftener.

Til de resterende film udleverer vi rabatbilletter til medlemmerne.
Disse rabatbilletter kan bruges i alle biografer på alle spilleaftenerne. Rabatten er ca. 50% (premiereaftener kan være lidt dyrere).

For at se hvilke film der er med i Biografklub Danmarks program, skal man selv gå ind på Biografklub Danmarks hjemmeside og læse om filmene.

Selve billetten købes i biografen, og man reserverer selv plads i biografen, hvis man ønsker det.

Rabatbilletter fås ved henvendelse til næstformand i Skørping Borgerforening, Annie Kudsk Poulsen, mail anniekudskpoulsen@hotmail.com eller sms 29282216.