Kinorevuen i Skørping ved aftenstide

Skørping Borgerforening har meldt sig kollektivt ind i Biografklub Danmark.

Som medlem af Skørping Borgerforening kan du i løbet af sæsonen se 10 udvalgte film til halv pris.

Vi bruger biografen i Skørping - KINOREVUEN til vores Mad & Film-arrangementer.

I forbindelse med Biografklub Danmark Film arrangerer borgerforeningens madhold 3 aftener med hyggeligt samvær, mad på KulturStationen og film i Kinorevuen.

Yderligere information under menupunktet "MAD & FILM" på borgerforeningens hjemmeside samt information i nedenstående "Brugsanvisning til Biografklub Danmark 2019/20".

Brugsanvisning til Biografklub Danmark 2019/20
Skørping Borgerforening har købt medlemskaber til Biografklub Danmarks 10 film.
Til 3 af disse film arrangerer vi ”Mad & Film” aftener.
I denne sæson vil det være:

¤  3. november 2019 serverer vi mad i Salonen kl. 17 til filmen "Kollision" med bl.a. Nikolaj Lie Kass.
Der serveres lasagne med salat og æblecrumble med flødeskum til kaffen.

¤  12. januar 2020 serverer vi mad i Salonen kl. 17 til filmen "De forbandede år" med bl.a. Jesper Christensen og Bodil Jørgensen.
Der serveres græsk farsbrød med tzatziki, tomatsalat og saltkartofler samt citronfromage.

¤  19. april 2020 serverer vi mad i Salonen kl. 17 til filmen "Little women" med bl.a. Emma Watson og Meryl Streep.
Der serveres tærte med skinke og salat, samt knækbrød/kiks og ost til kaffen.

Til de resterende film udleverer vi rabatbilletter til medlemmerne, enten enkeltvis eller de 3 film, der har præmiere i 2019. De film, der har præmiere i 2020 uddeles først i 2020.
Disse rabatbilletter kan bruges i alle biografer på alle spilleaftenerne. Rabatten er ca. 50% (premiereaftener kan være lidt dyrere). Såfremt vi ikke får brug for alle rabatbilletter til Mad & Film, vil de resterende ligeledes kunne udleveres.

For at se hvilke film der er med i Biografklub Danmarks program, skal man selv gå ind på deres hjemmeside og læse om filmene.
Selve billetten købes i biografen, og man reserverer selv plads i biografen, hvis man ønsker det. Dette gælder ikke til arrangementerne med Mad & Film, hvor borgerforeningen køber billetterne samlet.
Rabatbilletter fås ved henvendelse til mig pr. mail anniekudskpoulsen@hotmail.com eller sms 29282216.

Jeg leverer rabatbilletter i postkassen eller sender med post, så giv mig gerne et par dages frist.

Skørping Borgerforening
Annie Kudsk Poulsen