Kinorevuen i Skørping ved aftenstide

Skørping Borgerforening har meldt sig kollektivt ind i Biografklub Danmark.

Som medlem af Skørping Borgerforening kan du og din familie i løbet af sæsonen se 10 udvalgte film til halv pris.

Vi bruger biografen i Skørping - KINOREVUEN.

I forbindelse med Biografklub Danmark Film arrangerer borgerforeningens madhold flere aftener med hyggeligt samvær, mad på KulturStationen og film i Kinorevuen.

Brugsanvisning til Biografklub Danmark 2018/2019

Skørping Borgerforening har købt medlemskaber til Biografklub Danmarks 10 film.
Til 3 af disse film arrangerer vi ”Mad & Film” aftener.
Spisning i Salonen på KulturStationen, filmene vises i Kinorevuen.
I denne sæson vil det være:

¤  30. september 2018 serverer vi mad kl. 17.00 i Salonen - derefter skal vi se filmen ”The Wife” med Glenn Close i hovedrollen, desuden medvirker Jonathan Pryce og Christian Slater.

¤  11. november 2018 serverer vi mad kl. 17.00 i Salonen - derefter skal vi se filmen ”Den tid på året” med bl. a Paprika Steen, Sofie Gråbøl, Karen Lise Mynster, Jacob Lohmann m.fl.

¤  31. marts 2019 serverer vi mad i Salonen - derefter skal vi se filmen ”Dronningen” med Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper, Preben Kristensen m.fl.

Til de resterende film udleverer vi rabatbilletter til medlemmerne, enten enkeltvis eller alle 7 på en gang. Disse rabatbilletter kan bruges i alle biografer på alle spilleaftenerne.

Rabatten er ca. 50% (premiereaftener er lidt dyrere). Såfremt vi ikke får brug for alle rabatbilletter til Mad & Film, vil de resterende ligeledes kunne udleveres.

Selve billetten købes i biografen, og man reserverer selv plads i biografen, hvis man ønsker det. Dette gælder ikke til arrangementerne med Mad & Film, hvor borgerforeningen køber billetterne samlet.

Rabatbilletter fås ved henvendelse til mig pr. mail  anniekudskpoulsen@hotmail.com eller sms 29282216.

Jeg leverer rabatbilletter i postkassen eller sender med post, så giv mig gerne et par dages frist.

Skørping Borgerforening
Annie Kudsk Poulsen