AALBORG PENSIONISTORKESTER MANDAG DEN 22. OKTOBER 2018
Borgerforeningen inviterer til koncert med de glade musikere i Aalborg Pensionistorkester mandag den 22. oktober 2018, kl. 14.00 i Festsalen på KulturStationen.
Orkestret spiller wienermusik, underholdningsmusik samt operette- og musicalmusik m.v.
Et populært foreningsprogram af ca. 2 timers varighed, kombineret med fællessang og solistoptræden.
Der bliver en pause med fælles kaffebord.
Orkestrets motto er: ”Vi tager ikke piller, for vi spiller”.
Gå ikke glip af denne koncert, pensionistorkestret er kendt viden om og spiller en række koncerter i løbet af året.
Alle er velkomne.
Pris for ikke-medlemmer for koncert og kaffe m.m. er 150 kr.
Pris for borgerforeningens medlemmer er 100 kr.
Der betales ved indgangen.
Tilmelding til medlemskonsulent Hanne Mortensen senest fredag den 19. oktober, tlf./sms 5049 0645 eller mail hannem@live.co.uk
Arrangør: Skørping Borgerforening.
Ansvarlig: Karl Peder Bevensee, tlf. 2081 8329.