10 ÅRS VISE VERSE JUBILÆUM FREDAG DEN 16. MARTS 2018 KL. 19.00
Glæd jer til den årlige Vise Verse Aften, som løber af stabelen den 16. marts 2018 på KulturStationen i Skørping.
Et jubilæumsarrangement på en fredag aften med spisning og underholdning.
Et storartet program på højt plan – med deltagelse af gamle og nye aktører. Et tilbageblik, hvor musikelskere igen inviteres til en hyggelig og indholdsrig aften.
En aften med underholdning af revyorkester, bands, kor, solister og fællessang.

Et Revyorkester i storform suppleret med nye medlemmer under ledelse af kapelmester Hans Hjort. Udover kapelmesteren er det musikerne Gunhild Kjær, Kristian Helmer, Heinz Leicht Kanstrup, Mogens Nørgaard og Klaus Thrane.
Aftenens gæstesolist: Violinist Klaus Pindstrup.

Publikum guides igennem aftenen af ”De kendte Tre” – George Lyhne, Mogens Yde og Lotte Wagner – som på skift igennem de første 9 år har virket som konferencier.
Billetter kan købes på www.himmerlandsbilletten.dk fra torsdag den 15. februar 2018, kl. 14.00.
Pris inkl. spisning, fordelt på to prisgrupper:
Medlemmer af Skørping Borgerforening 100 kr. Øvrige publikum 150 kr.
På grund af teknik- og lydprøver vil dørene først blive åbnet for publikum kl. 18.30.
Aftenens underholdning starter kl. 19.00.

Arrangør: Skørping Borgerforening og KulturStationen.